Skip to main content
DA / EN

 

SDU Bevæger Sig anbefaler 'Intelligent Træning"

Din krop er ikke skabt til at sidde stille i længere tid. Med konceptet 'Intelligent Træning' får du en pakke med øvelser, der er med til at forebygge og lindre smerter og ubehag og samtidig forbedre dit velvære, når du er stillesiddende i dit studieliv. 
 
Pakken er udarbejdet af Forskningsenheden for Fysisk Aktivitet og Sundhed i Arbejdslivet (FAS). Teamet består af nogle af de førende på netop dette felt, og professor Karen Søgaard står i spidsen for teamet.  Forskningsenheden fik til opgave at lave de bedste, mest effektive og anvendelige (behold bare dit almindelige tøj på) træningsprogrammer med særligt fokus på personer med stillesiddende arbejde – fx studerende, kontoransatte eller forskere. Øvelserne kan være med til at forebygge og afhjælpe problemer med nakke, skuldre, ryg med mere.


Træningsvideoer og øvelsesplakater

Videoerne nedenfor viser dig øvelserne grundigt. Du kan for eksempel se dem første og anden gang, du skal lave øvelserne.
Du kan også downloade træningsplakater her. På den måde er øvelserne lettere at huske, når du først er blevet bekendt med dem i videoerne.

God fornøjelse med din intelligente træning!

 

Træningsvideoer til Intelligent Træning:

Sidst opdateret: 09.08.2023