Skip to main content
DA / EN

Underviserpris for inspirerende vejledning

Lektor Karsten Holm Andersen fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet modtog i fredags Syddansk Universitets undervisningspris bl.a. for sin usædvanlige inspirerende vejledning og energiske indsats i Formula Student-projektet.

Ved årsfesten fredag d. 5. oktober blev lektor Karsten Holm Andersen og fire andre undervisere hver 25.000 kroner samt en ærefuld titel rigere. Det skete, da rektor Jens Oddershede uddelte årets undervisningspriser.

Karsten bliver af de studerende, der har været med til at indstille ham, fremhævet som en usædvanlig inspirerende og hjælpsom vejleder, der står klar til at vejlede 24 timer i døgnet.

Særligt betones hans kæmpe indsats i Formula Student-projektet, der er en international konkurrence, hvor studerende bygger en racerbil og dyster mod hinanden på Silverstone i England.

Engageret og faglig dygtig
I indstillingen fra Det Tekniske Fakultet lød det bl.a., at Karsten er en yderst engageret og populær underviser, der viser stort initiativ i forhold til de studerende, til ingeniørfaget og til uddannelsesudviklingen på Det Tekniske Fakultet.

Karstens drive og faglighed viser sig særligt i tilknytning til det elektrotekniske område, hvor han underviser studerende på diplom- og civilingeniøruddannelserne samt på de internationale forløb.

Stor anerkendelse
”Jeg er utrolig stolt og beæret over prisen og den anerkendelse, de studerende og kolleger viser mig,” siger en glad Karsten.
Han får også et skulderklap af kollegaerne, der beskriver ham som en udpræget holdspiller, der nyder den dynamik, der skabes i samarbejdet med både studerende og medarbejdere på hele SDU.

For mere information kontakt
Lektor Karsten Holm Andersen, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, tlf. 2440 8650 / kha@mmmi.sdu.dk  

Redaktionen afsluttet: 08.10.2012