Skip to main content
DA / EN

Institutleder adjungeret professor i Island

Professor og institutleder på SDU’s Institut for Teknologi og Innovation er blevet udnævnt til adjungeret professor på det islandske universitet Háskóli Íslands.

Under en rejse til Island, hvor professor og institutleder Michael Evan Goodsite både skulle styrke den nordiske/kinesiske relation med forskning i arktiske emner og ITIs relationer med udenlandske institutter, blev han på Háskóli Íslands (University of Iceland) udnævnt til adjungeret professor.

Titlen som adjungeret professor tildeles personer et universitet gerne vil hædre for deres høje faglige niveau. Derfor er Michael Evan Goodsite også enormt beæret over titlen:

”Personligt er det et stort skulderklap for mig, men samtidig er udnævnelsen med til at styrke SDU’s forbindelse til udlandet og vores forskningsaktiviteter i den arktiske region såvel som ITIs muligheder for at samarbejde endnu mere med University of Iceland,” siger Michael Evan Goodsite.

Under besøget i Island havde Michael Evan Goodsite både æren af at træffe den kinesiske ambassadør i Island og tilmed den islandske præsident.

Michael Evan Goodsite er blandt andet ekspert inden for Arktis, klima og miljøskånsomt militær.

Billedet: Fra venstre Michael Goodsite, den islandske præsident Ólafur Ragnar Grímsson and professor Rasmus Gjedssø Bertelsen fra Tromsø Universitet i Norge.

For mere information kontakt
Professor og institutleder Michael Evan Goodsite

Redaktionen afsluttet: 09.01.2015