Skip to main content

Kom til Åbent Hus den 3. marts 2012

De 21 ingeniøruddannelser på SDU byder alle velkomne til Åbent Hus den 3. marts 2012 kl. 13-17 på Campusvej 55 i Odense.

Kom og bliv klogere på, hvilken uddannelse du skal vælge. Snak med vores studerende og undervisere og få svar på alle din spørgsmål.
På hver stand kan du også se eksempler på, hvad de studerende arbejder med og brænder for.

21 ingeniøruddannelser
Vil du fx hjælpe andre mennesker til en tryg hverdag med mere frihed? Så er Velfærdsteknologi nok noget for dig! Drømmer du derimod om at udvikle fremtidens software, arbejde med nanoteknologi, designe holdbare produkter eller bliver leder? Så skulle du overveje Software Engineering, Fysik og TeknologiIntegreret Design eller Produktionsingeniør.

Se labs, projektrum og lokaler
Kl. 14.00 og 15.30 tager vi dig med over til vores laboratorier og studiefaciliteter. Mød op og se med egne øjne, hvordan vores projektrum er (alle studerende får eget projektrum), hvordan vores studerende arbejder, de laboratorier, de har til rådighed og meget andet.

Fælles for alle ingeniøruddannelserne er, at du lærer at omsætte teori til praksis – og uanset hvilket studie du vælger, kan du udvikle noget, der gør en forskel for andre mennesker. Ingeniører arbejder nemlig med teknik og mennesker.

Om Åbent Hus 2012
Den 3. marts kl. 13-17 på Campusvej 55 i Odense

Se liste over alle ingeniøruddannelser på www.sdu.dk/ing

For mere information kontakt
Kommunikationskoordinator Mette Christina Møller Andersen, tlf. 6550 7448

Redaktionen afsluttet: 22.02.2012