Skip to main content

Early Bird-tilbud på IEEE-konference i Sønderborg

Verdens største ingeniørsammenslutning, Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), lægger vejen forbi SDU Sønderborg d. 23.-25. april i forbindelse med den vigtige CPE-POWERENG-konference. Ved registrering inden d. 15. marts, er der penge at spare.

Konferencen er landet i Danmark for første gang ikke mindst hjulpet godt på vej af et stærkt samarbejde i Interreg 5a projektet ’PE:Region’ på tværs af den dansk-tyske grænse, det lokale erhvervsliv og Sønderborg Vækstråd, men også af en uvurderlig indsats fra Inspiring Denmarks side. Det hele løber af stablen i perioden fra d. 23.-25. april. 

- Virksomheder får her mulighed for at få den allernyeste viden inden for de områder som konferencen dækker. Vi planlægger med 15 forskellige tracks lige fra effektelektronik/convertere til motordrives over elektromobilitet og vindmøller/solceller til batterisystemer og lagring til elektrificering af fly til SmartGrids, siger lektor, projektleder og ph.D., Kasper M. Paasch, fra Mads Clausen Instituttet på Syddansk Universitet i Sønderborg. Kasper M. 
Paasch er initiativtager og tovholder for konferencen.

Kapaciteter på talerstolen

Formålet med konferencen er at formidle state-of-the-art forskning og danne rammerne for interaktion mellem den akademiske verden og industrielle virksomheder. 

Keynote speakers er: 

• Hans-Peter Nee (Professor in Power Electronics at KTH Royal Institute of Technology)

• Mikkel Hedegaard Kristensen (Head of Offshore Engineering fra Siemens Gamesa Renewable Energy A/S) 

• Christopher Gerada (Associate Pro-Vice-Chancellor og professor of Electrical Machines, Royal Accademy of Engineering Chair of Electrical Machines, Faculty of Engineering. University of Nottingham). 

Forud for konferencen vil der afholdes to parallelle tutorial sessions: En session om elektriske motorer og en session om nye materialer og materialekarakterisering med indlæg fra SDU samt Fraunhofer ISIT.

Du kan læse mere om konferencen her, samt benytte dig af den særlige Early Bird-rabat, som løber frem til d. 15 marts.
 
Redaktionen afsluttet: 08.03.2019