Skip to main content
DA / EN

Kom til gratis seminar på Center for Industriel Elektronik

Hvis du har en personlig eller faglig interesse i effektelektronik, så sæt kryds i kalenderen d. 5. marts. Her slår SDU Electrical Engineering (SDU EE) og Center for Industriel Elektronik (CIE) nemlig dørene op for et lyn-seminar på to timer, hvor deltagerne kan høre om nogle af de nyeste landvindinger fra forskningens verden.

SDU skærpede forrige år sin elektroniske profil med etableringen af CIE i Sønderborg. Sammen med Sønderborg Kommune, Danfoss, LINAK og Region Syddanmark grundlagde universitetet et fyrtårn inden for energieffektive teknologier. 

Syddanmark har en exceptionel styrkeposition inden for energieffektive teknologier, men fyrtårnet lyser langt udover landets grænser. Det er det kommende SDU EE & CIE-seminar d. 5. marts et godt eksempel på. Her er det nemlig lykkedes at tiltrække en kapacitet fra Bremen Universitet i form af Prof. Dr.-Ing. Nando Kaminski. Han vil fortælle om Model-Based Lifetime Prediction of Power Semiconductor Devices. 

- Én af vore målsætninger er at hjælpe industrien med lave deres komponenter mindre og mere kompakte. Vi kan hjælpe med at skære produktionsomkostningerne ned. På den måde vi med til at fastholde og forbedre virksomhedernes konkurrenceevne. På det her seminar er der mulighed for at høre om netop disse ting, lyder det fra Leder af CIE, Thomas Ebel. 

Programmet for seminaret, der finder sted hos SDU på Alsion i Sønderborg, kan du se her nedenfor.

 
Redaktionen afsluttet: 21.02.2019