Skip to main content

Kom til Business Lunch

Har I opgaver i virksomheden, I ikke får løst? Har I brug for nye inspiration? Så kom til ’Business Lunch’ på Alsion d. 19 marts.

Her har du mulighed for networking med unge studerende fra SDU, som alle er topmotiverede for at indgå i et samarbejde med en virksomhed – det kan enten være i form af studiejob, praktik, projektskrivning, ansættelse af en nyuddannet eller noget helt andet. 

Sidste år var arrangementet en bragende succes med deltagelse af 26 virksomheder og over 200 studerende. Flere virksomheder har allerede meldt sig til i år, men der er plads til flere. Tøv derfor ikke med at melde dig og din virksomhed til. (Tilmelding sker ved at sende en mail inkl. navn(e) på alle deltagende, virksomhedsnavn, telefonnummer og mailadresse til Viktoria Louise Alnor: lual@sdu.dk ). 

Læs mere her.

Rammerne for at deltage i SDU Business Lunch

Arrangementet er målrettet alle typer virksomheder og organisationer, som gerne vil etablere et udviklingsorienteret samarbejde med en studerende. I får et cafébord, som er jeres base. Her står I og netværker med studerende, som er topmotiverede og gerne vil bruge deres viden i praksis. 

Din virksomhed skal have et opslag med på et studiejob, praktik, projektsamarbejde eller fuldtidsjob. Læs mere om de forskellige samarbejdsformer og hvad du kan få ud af det her. Der er stor chance for at vende hjem til virksomheden med et nyt talent.

I filmen nedenfor kan du høre, hvorfor virksomheder synes, at Business Lunch er et godt sted at netværke.

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil I vide, hvornår næste Business Lunch er, så I kan melde jer til arrangementet?
Kontakt virksomhedskonsulenterne i SDU RIO på sdu-rio@sdu.dk eller tlf. 6550 2022.

Redaktionen afsluttet: 19.02.2020