Skip to main content

NB: Uddannelsen udbydes ikke i 2023. 

Der optages ikke studerende på uddannelsen i 2023, men du opfordres til at holde øje med denne side, som løbende opdateres.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Optagelsen på SDU.

 

Om uddannelsen

Hen over de tre første semestre vil du opbygge et bredt kendskab til udviklingen, udfordringerne og perspektiverne på offentlig politik og velfærdsstudier. Der vil blive gået i dybden med komparative metoder og data, komparativ offentlig administration samt komparativ velfærdsstats- og arbejdsmarkedsanalyse. Endelig vil du opnå specialiserede og praksisorienterede kvalifikationer og kompetencer via projektorienterede studier i Danmark og udlandet. På fjerde semester skriver du dit speciale.

 

Kvalifikationer

Med en kandidatuddannelse i Social Sciences in Comparative Public Policy and Welfare Studies opnår du viden og kvalifikationer, der baner vejen for en karriere inden for offentlig politik, rådgivning og udvikling. Du vil være godt rustet til jobs i både private og offentlige institutioner og organisationer. Du vil f.eks. kunne bestride jobs som konsulent, analytiker, administrator, lobbyist eller leder.

 

Find mere information om uddannelsen på den engelske side.