Skip to main content

Comparative Public Policy and Welfare Studies

Kandidatuddannelsen kandidatuddannelse i Social Sciences in Comparative Public Policy and Welfare Studies udstyrer dig med kvalifikationer og kompetencer, der gør dig i stand til at give svar på disse spørgsmål og til at bidrage til udviklingen af langtidsholdbare og demokratiske løsninger på velfærdsstatens udfordringer. 

Bliv klogere på uddannelsen på den engelske side
  • Denne uddannelse kan læses i Odense
  • Denne uddannelse foregår på engelsk

NB: Uddannelsen udbydes ikke i 2022. 

Der optages ikke studerende på uddannelsen i 2022, men du opfordres til at holde øje med denne side, som løbende opdateres.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Optagelsen på SDU.

 

Om uddannelsen

Hen over de tre første semestre vil du opbygge et bredt kendskab til udviklingen, udfordringerne og perspektiverne på offentlig politik og velfærdsstudier. Der vil blive gået i dybden med komparative metoder og data, komparativ offentlig administration samt komparativ velfærdsstats- og arbejdsmarkedsanalyse. Endelig vil du opnå specialiserede og praksisorienterede kvalifikationer og kompetencer via projektorienterede studier i Danmark og udlandet. På fjerde semester skriver du dit speciale.

 

Kvalifikationer

Med en kandidatuddannelse i Social Sciences in Comparative Public Policy and Welfare Studies opnår du viden og kvalifikationer, der baner vejen for en karriere inden for offentlig politik, rådgivning og udvikling. Du vil være godt rustet til jobs i både private og offentlige institutioner og organisationer. Du vil f.eks. kunne bestride jobs som konsulent, analytiker, administrator, lobbyist eller leder.

 

Find mere information om uddannelsen på den engelske side.

Studienævn for Statskundskab, Journalistik, Sociologi og Europæiske studier Syddansk Universitet

Sidst opdateret: 15.02.2022