Skip to main content

Uddannelsens opbygning 

Kandidatuddannelsen i webkommunikation varer 2 år fordelt på 4 semestre, hvor du på det fjerde semester skriver dit kandidatspeciale.

På denne uddannelse kan du vælge mellem tre specialiseringer:

Webformidling

På Cand.It. webformidling specialiserer du dig inden for front-end udvikling og formidling af de digitale problemstillinger og muligheder, du har arbejdet med. Du bliver i stand til at forstå de komplekse tekniske løsninger og formidle dem til andre, der måske aldrig har hørt om det før. Du bliver bindeleddet mellem programmering og slutbrugerens oplevelse og kan udpege og arbejde med digital etik og brugeroplevelse. Denne specialisering udbydes også på engelsk - læs mere her

Web Data Science

På Cand.It. web data science specialiserer du dig inden for digital back-end udvikling. Du bliver i stand til at kunne løse og forstå komplicerede tekniske løsninger og være dén der opbygger en database med SQL der passer perfekt til formål og organisation. Du bliver den, der kan udvikle den tekniske løsning der til sidst bliver den gode brugeroplevelse.

Interaktionsdesign

På Cand.It. interaktionsdesign specialiserer du dig i at designe den bedste digitale interaktion for brugeren. Du bliver i stand til at følge brugerens digitale rejse fra start til slut, udpege problemstillinger og udarbejde fagligt begrundede løsningsforslag. Du sørger for, at brugerens interaktion med en hjemmeside, en interaktiv udstilling eller enhver digital interaktion bliver løst så den passer til organisationens og brugerens behov.


De tre specialiseringer består af to samlæste fag og ét specialiseringsfag per semester. De afsluttes af et kandidatspeciale. 

Du finder en detaljeret beskrivelse af de enkelte kurser ved at klikke på kursets titel i oversigten over uddannelsens opbygning ovenfor.