Skip to main content
DA / EN

Kæmpe udbytte på det personlige plan

Mie Brandi læser International Virksomhedskommunikation med engelsk/fransk og så giver det ligesom sig selv, at man på et tidspunkt skal ud at rejse i studietiden. Godt engelsk taler de fleste allerede, så rejsemålet blev Frankrig.

”Jeg valgte det merkantile universitet IPAG i Nice, fordi fagene passede bedst. Jeg havde fag som International Forhandling, kultur fag og forskellige merkantile fag. Her blev der undervist på engelsk, mens alle sprogfag selvfølgelig var på fransk”, fortæller Mie, der boede i Nice i næsten fem måneder.

”Det helt klart største udbytte lå på det personlige plan. Jeg var helt alene i et fremmed land, boede i en møbleret studielejlighed alene, købte ind, lavede mad osv. Det gav virkelig noget personlig styrke og også mod på at rejse ud i verden senere”, siger Mie.

Mie har stadig god kontakt til mange medstuderende fra Nice - primært amerikanere - hvor hun vedligeholder venskaberne via Facebook. Og hun planlægger at tage endnu et semester i udlandet, når hun kommer på kandidatuddannelsen. Denne gang i et engelsktalende land.

Sidst opdateret: 22.12.2021