Skip to main content
 • Dato

  18. december 2023
 • Pris

  0 DKK
 • Sted

  Online
 • Del

Ledelse i et presset sundhedsvæsen | MPM webinar

Hvem: Master of Public Management | MPM
Hvornår: 18. december 2023 kl.16:00
Varighed:  60 min.
Hvor: Online

 

Ledelse i et presset sundhedsvæsen – hvordan sikrer vi robustheden?

Sundhedsvæsenet står over for stigende udfordringer, hvilket resulterer i ubalancer mellem behov og kapacitet. Denne situation kræver en særlig fokuseret ledelse for at håndtere presset på organisationen, arbejdsmiljøet, kvalitetsudviklingen og økonomien. På dette webinar vil vi dykke ned i de ledelsesmæssige udfordringer i arbejdet med at sikre robustheden i vores sundhedsvæsen.

Oplægsholdere

 1. Mickael Bech - Professor ved Institut for Statskundskab og medlem af Robusthedskommissionen. Han vil præsentere og diskutere kommissionens konklusioner og de deraf opståede ledelsesmæssige udfordringer.

 2. Michael Dall - Lægefaglig direktør ved Odense Universitetshospital og formand for Behandlingsrådet. Han vil dele sine refleksioner om de ledelsesmæssige udfordringer og muligheder for at sikre robustheden i sundheds- og hospitalsvæsenet.

 3. Niels Opstrup – Studieleder for Master of Public Management og lektor ved Institut for Statskundskab vil være ordstyrer på Webinaret.

Efter præsentationerne vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til både Mickael Bech og Michael Dall om Robusthedskommissionens arbejde samt de ledelsesmæssige problemstillinger i praksis.

 

Hvor og hvornår?

Webinaret afholdes online via Zoom mandag den 18. december kl. 16.00-17.00.

 

Tilmelding

Tilmeld dig via tilmeldingsblanketten.

Del gerne denne begivenhed med kolleger og venner, der deler din interesse for sundhedsvæsenet og ledelse. Sammen kan vi bidrage til at forbedre robustheden i vores sundhedssystem.

Vi glæder os til at se dig på webinaret og til en meningsfuld diskussion om ledelse i vores pressede sundhedsvæsen.

 

Få en faglig forsmag på SDU's efteruddannelser

Syddansk Universitets efteruddannelser inviterer løbende til faglige arrangementer.

Du møder universitetets forskere og undervisere, som videregiver dele af den forskningsbaserede viden, der undervises i på uddannelserne.

Master of Public Management står bag dette faglige webinar.