Skip to main content
DA / EN

Ansøgning om optagelse

Hvis du har spørgsmål om optagelse på SDU, er du velkommen til at kontakte Optagelsen eller SDU-soenderborg@sdu.dk. Du kan også ringe på 6550 1051.

Valg af uddannelse

Er du i tvivl om, hvilken ingeniøruddannelse, der matcher dine interesser og kompetencer, eller er du i tvivl om valget mellem to eller flere ingeniøruddannelser, kan du kontakte koordinator for vejledning på ingeniøruddannelserne Dorte Frølund Kromann på studievejledning@tek.sdu.dk.

Opfylder du ikke adgangskravene?

Hvis du har en faglig baggrund, anden praktisk erfaring eller hvis du mangler ét eller flere fag eller højere niveauer i din gymnasiale eksamen for at opfylde adgangskravene til en ingeniøruddannelse, tilbyder vi opkvalificering gennem vores Adgangskursus til ingeniøruddannelserne i Odense og Sønderborg.

Hør om studieliv

Du kan også prøve en dag som ingeniørstuderende, hvor du følges med en studerende og oplever undervisning, projektarbejde mv.

Se film fra Åbent Hus på SDU i Sønderborg

Generel vejledning på Syddansk Universitet

Studie- og trivselsvejledningen vejleder om generelle forhold og emner, du kan støde på i løbet af din studietid.

Har du brug for karrierevejledning tilbyder vi mange forskellige former for vejledning. Se hvilken karrierevejledning, der passer bedst på dine behov under studiesiderne på mitsdu.dk.

SU-kontoret vejleder om SU-reglerne og i brugen af minSU.


Ofte stillede spørgsmål