Skip to main content
DA / EN

Design skaber rammerne for vores adfærd

Design præger hele vores moderne verden – lige fra produkter til hele byer – og på uddannelsen kommer du i dybden med design, og hvordan det er med til at skabe rammerne for vores adfærd og samfund generelt.

Bacheloruddannelsen i Designkultur med rum og æstetik har et bredt indhold af bl.a. designkultur, designhistorie og mode, men samtidig en enestående profil rettet mod design på tværs af mange skalaer og bestående af bl.a. boligstudier, rumanalyse, Arkitektur og medier og designæstetisk. Det giver dig innovative kompetencer inden for design, der kan bruges i både private og offentlige virksomheder, der arbejder med design, indretning, 
byplanlægning og branding.

Samtidig tilegner du dig kompetencer til at rådgive og kommunikere om design inden for en lang række brancher.

Designuddannelserne på SDU Kolding er de eneste af sin slags i Danmark, og som studerende bliver du en del af Nordens stærkeste fagmiljø på området.

Denne bacheloruddannelse giver dig direkte adgang til kandidatuddannelsen Designledelse, men du har også mulighed for at vælge en række merkantile kandidatuddannelser, hvis du har valgt en samfundsfaglig profil i løbet af din bacheloruddannelse. 

3 gode grunde...

  • SDU er det eneste sted i Danmark, hvor du kan læse designkultur, og
    du får unik mulighed for at tilegne dig viden og kompetencer om
    designkultur med særligt fokus på rum, arkitektur og æstetik.

  • Uddannelsen er knyttet til et aktivt forskningsmiljø, og du har mulighed for at deltage i det faglige miljø bl.a. ved konferencer eller andre fagspecifikke arrangementer.
  • Du får tæt kontakt til undervisere og de øvrige designstuderende på SDU Kolding, hvor et imødekommende studiemiljø har stor prioritet.

På designkultur lærer du om design mange betydninger inden for rum og æstetik

Designkultur kigger bredt på historien bag forskellige designperioder, hør mere her

Følg @hum_studieliv_sdu på Instagram