Intro MCI Insights #1

Velkommen til MCI Insights #1

Velkommen til første udgave af nyhedsbrevet om MCI's samarbejde med industrien, som udkommer en gang om måneden.

På Mads Clausen Instituttet (MCI) har vi forpligtet os til at deltage aktivt i samfundet. Vi spreder den viden, som vi får gennem vores forskning, og vi deler den med samfundet.

Det er derfor, at du modtager dette nyhedsbrev. Viden og nye udviklinger skabes i stor omfang, når forskere og eksterne partnere arbejder sammen om specifikke emner og udfordringer. Samspillet mellen dansk universitets-forskning og samfundet er en succes og en stærk drivkraft i landets udvikling.

Mads Clausen Instituttet søger at styrke den regionale konkurrencedygtighed indenfor produktionen i Syddanmark og Nordtyskland. Af denne grund vil dette nyhedsbrev fortælle historien om den teknologiske fremdrift, forsknings-resultater og seneste nyt indenfor områder, der kan støtte den omgivende industri, så den ikke blot bibeholder men også forbedrer dets styrkeposition.

God læselyst!

Horst-Günter Rubahn