Skip to main content
DA / EN
Uddannelse

SAMF fokuserer uddannelsesporteføljen

Der vil også fremover være et stort udbud af uddannelser at vælge imellem på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, selvom vi lukker to uddannelser og fokuserer udbuddet af linjer og profiler på de erhvervsøkonomiske uddannelser.

Studerende vil også fremover kunne læse HA på alle SDU’s campusser og den engelsksprogede bacheloruddannelse Market and Management Anthropology på SDU i Odense. Og herefter kan de som hidtil specialisere sig yderligere på en af universitetets cand.merc.-uddannelser, som udbydes af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Fakultetet lukker en bachelor- og kandidatuddannelse i sociologi og nedlægger nogle små linjer og profiler indenfor det erhvervsøkonomiske område. Det sker som led i en fokuseret indsats for at sikre stærke og bæredygtige uddannelser og studiemiljøer og for fortsat at kunne tilbyde mange specialiseringsmuligheder på cand.merc.-profilerne.

De uddannelser og linjer, der nedlægges, har gennem de seneste år oplevet et fald i antallet af optagne studerende, og tilpasningen af uddannelserne handler derfor om at fremtidssikre uddannelsesporteføljen, så de matcher samfundets behov.

Fortsat mange uddannelsesmuligheder

Er du – eller kender du en, der er – på udkig efter en uddannelse indenfor det erhvervsøkonomiske eller samfundsvidenskabelige område, er der stadig et stort udbud af relevante uddannelser på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet at vælge imellem.

Se hvilke uddannelser du kan søge ind på i kvote 1 på sdu.dk/samba, og søg senest 5. juli kl. 12.

Læs også kronikken ”Vi fremtidssikrer SDU’s Samfundsvidenskabelige Fakultet” om de indsatsområder, fakultetet vil arbejde målrettet med i de kommende år.

Redaktionen afsluttet: 25.05.2023