Skip to main content

Miljøstyrelsen på udkig efter 72 nye medarbejdere hos SDU

Tirsdag var Miljøstyrelsen på besøg hos SDU for at finde 72 nye medarbejdere når styrelsen flytter til Odense

Senere på året flytter Miljøstyrelsen fra København til Odense som en del af Regeringens udflytningsplan. Derfor søger de nu 72 nye medarbejdere når styrelsen flytter til Odense, og de skal blandt andet findes blandt SDU’s dimittender.

Derfor var alle interesserede inviteret til Åbent Hus i Viden Byen for at høre mere om de opslåede stillinger og møde repræsentanter fra Miljøstyrelsen.
Det er nye medarbejdere inden for blandt andet jura, it, økonomi og miljø som Miljøstyrelsen er på udkig efter da de tirsdag var på besøg på SDU.

Stort fremmøde

Odenses Borgmester, Peter Rahbæk Juel, og Miljøstyrelsens direktør Lars Hindkær bød velkommen til arrangementet, hvor over 250 mennesker var mødt op, for at høre mere om, hvilke nye job Miljøstyrelsen tager med sig til Odense.

“Det er et arrangement som det her, jeg havde håbet på, da jeg første gang fik at vide, at Miljøstyrelsen skulle flytte til Odense”, sagde Peter Rahbæk Juel.

Han bliver suppleret af Lars Hindkær, der glædet sig over at se, så mange var mødt op på dagen.

“Jeg tror vi får en spændende arbejdsplads, der nu også bliver sammensat at en masse mennesker fra det lokale og regionale område.”

Tættere samarbejde med SDU

På SDU var man også glad for at kunne byde Miljøstyrelsen velkommen til Odense.

“Vi glæder os i SDU RIO til at kunne bidrage med et tæt samarbejde mellem SDU og Miljøstyrelsen. Både med at skaffe nye medarbejdere men også til et større samarbejde om forskning og innovation,” sagde Søren E. Frandsen, chef for SDU RIO, der til dagligt arbejder med at styrke samarbejdet mellem universitetet og det omkringlæggende samfund.

Redaktionen afsluttet: 12.04.2018