Skip to main content
DA / EN

SDU eScience Center tilbyder ny platform til forskningsdata-analyse

SDU eScience Center tilbyder et bredere udvalg af tjenester til forskere på alle fakulteter. Sammen med traditionelle HPC-faciliteter inkluderer de nye tjenester et unikt og innovativt digitalt forskningsmiljø, kaldet UCloud, som nu er den anbefalede platform hos SDU til forskningsdataanalyse

UCloud er specifikt bygget til at understøtte forskernes behov for både computerkraft og datastyring. UCloud er designet til at være brugervenligt med en intuitiv grafisk grænseflade, tilgængelig via nettet.

UCloud er fleksibel og kan imødekomme nye krav fra forskergrupper ved hjælp af avanceret teknologi. UCloud er en meget sikker platform for forskningsdata, som er egnede til følsom dataanalyse i overensstemmelse med GDPR-reglerne, med en officiel ISO/IEC 27001: 2013-certificering.

Pakket med funktioner designet til forskningsarbejdsgange, er UCloud's mission at gøre kompleks digital teknologi tilgængelig for alle forskere. Her er nogle af de funktionaliteter, som UCloud leverer:

  • Sikker opbevaring af deling og samarbejde
    UCloud gør det muligt for forskere at samarbejde på datasæt ved at dele med alle medlemmer af deres team uden at gå på kompromis med sikkerheden. Store forskningsdatasæt kan gemmes i UCloud.
  • Interaktiv supercomputing for alle
    Den intuitive grafiske grænseflade giver dig adgang til kraftfulde, interaktive high-performance computerkraft, dataanalyse og visualiseringsværktøjer. Platformen understøtter også skylignende tjenester såsom webbaserede dashboards. UCloud tilbyder et "Apps" sektion, der er indlæst med populære applikationer; flere applikationer kan tilpasses efter behov. Enkle eller komplekse applikationer kan implementeres med nogle enkelte klik via en intuitiv brugergrænseflade.

Denne avanceret teknologi, kunne være i din besiddelse i dag. Klik her: docs.cloud.sdu.dk for en detaljeret guide til UCloud med introduktionsvideoer til nye, såvel som rutinerede brugere.

 

Hjælp til brugere og træning

EScience Center tilbyder brugerstøtte på højt niveau ved at hjælpe nye forskergrupper med at drage fuld fordel af data- og computersystemerne på SDU.

Workshops og seminarer om specifikke emner kan også arrangeres ud fra forskningsgruppernes individuelle behov ved at kontakte SDU eScience Center på escience@sdu.dk.

Redaktionen afsluttet: