Skip to main content

Seks nye kiropraktorer er klar til det virkelige liv

Taler, musik og boblevand markerede dimissionen for de senest uddannede kandidater i klinisk biomekanik på Syddansk Universitet.

Det er stort at afslutte et årelangt universitetsstudie og stemningen var høj og festlig, da de nyudsprungne kandidater fredag formiddag blev fejret med afslutning og reception på campus i Odense.
Et hold på seks kiropraktorer er nu klar til at møde arbejdsmarkedet og virkeligheden på den anden side af universitetets mure.

Dekan Ole Skøtt fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet holdt vanen tro tale for de flittige, nu tidligere studerende, og de kvitterede med bevingede ord fra studenterrepræsentanterne Karoline Hemmsen og Sofie Thesbjerg, der blandt andet viste øvelser fra undervisningen, og sågar slutte af med en kiropraktorøvelse for hele auditoriet.

Underholdningen stod Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole for inden festforelæsningen blev holdt af Tom Bendix, tidligere professor på Institut for Idræt og Biomekanik, nu Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Glostrup Hospital. Blandt mange pointer fremhævede Tom Bendix, at der er stor mangel på rygspecialister.

Tillykke til de nye kandidater, alle kvinder, Julia Haraldsson, Karoline K. Hemmsen, Sarah Knutson, Malene Lorenzen, Cecilie Deleurang Testern og Sofie Thesbjerg!

Redaktionen afsluttet: 30.01.2015