Skip to main content

Min forskning: En ph.d. fortæller

Christine Ingemann

Projektet undersøgte både den lokale implementering af forældreprogrammet MANU 0-1 år og forældres erfaringer med programmet i forhold til deres forventninger, behov, kultur og værdier.

Hvad er titlen på din afhandling?

Putting families and local professionals at the heart of implementation research: A qualitative implementation study on Greenland’s universal parenting programme MANU 0-1 Year.
 

På hvilket institut og/eller i hvilken forskningsenhed har du skrevet din ph.d.?

Center for Folkesundhed i Grønland (Statens Institut for Folkesundhed) og ved Institut for Sundhed og Nature (Ilisimatusarfik – Grønlands Universitet).
 

Hvem var din hovedvejleder?

Professor Christina Viskum Lytken Larsen.

 

Hvilket spørgsmål ville du besvare med din afhandling?

Formålet med dette ph.d.-projekt var at undersøge både den lokale implementering af forældreprogrammet MANU 0-1 år og forældres erfaringer med programmet i forhold til deres forventninger, behov, kultur og værdier. 
 

Hvordan gjorde du det (metode)?

Ph.d.-projektet har anvendt en Community-based participatory research approach og indsamlet data ved hjælp af kvalitative metoder, primært interviews.

 

Hvordan kan din forskning brugegs (i klinikken, samfundet etc.)?

Projektet er en af de første implementerings studier i Grønland. Undersøgelsens resultater informerer interventions og implementerings praksis i den Arktiske kontekst.

Vil du vide mere?

Læs mere om forskningen fra Statens Institut for Folkesundhed.

Læs mere

Kontakt forskeren

KONTAKT

Hvornår forsvarer/forsvarede du din afhandling?

Den 16. juni 2023.

Kommende ph.d.-forsvar

Redaktionen afsluttet: 07.08.2023