Skip to main content
DA / EN

SDU Global Sustainable Production

En del af Institut for Teknologi og Innovation

Global Sustainable Production arbejder med bæredygtig produktion i et globalt perspektiv

Vores forskning beskæftiger sig med udviklingen af global produktion og innovationsnetværk og hvordan disse kan udvikles i en mere bæredygtig retning. Vi har særlig fokus på hvordan der kan opnås en synergi mellem den operationelle performance og bæredygtighed.

Vi forsker inden for både social og miljømæssig bæredygtighed

Vores forskning kombinerer grundforskning og anvendt forskning, ofte i samarbejde med store virksomheder, regeringsinstanser, fagforeninger og interesseorganisationer. Vi er involveret i store globale forskningsprojekter støttet af nationale og internationale sponsorer. Sideløbende med dette beskæftiger vi os med forskning, der kan belyse hvordan hospitaler kan øge deres operationelle performance parallelt med forbedrede bæredygtige praksisser.

Der er tæt sammenhæng mellem vores forskningsområder og de uddannelser, vi underviser på

Sektionen er ansvarlig for diplomingeniøruddannelsen Global ledelse og design af produktionsnetværk (GMM). Denne uddannelse har fokus på at udvikle og styre globale forsyningskæder, herunder hvordan man sikrer omstillingen til mere bæredygtige forsyningskæder.

Vi bidrager desuden med undervisningsaktiviteter på kandidatuddannelsen i Operations Management, og udbyder valgfag  og kurser, som kan findes via MitSDU Diplom, BA, Kandidat. Herudover har sektionen en aktiv rolle i kurset Experts in Teams Innovation (EiT), som er et obligatorisk fag for alle ingeniørstuderende på det Tekniske Fakultet, der fokuserer på innovationsskabelse i tværfaglige teams. 

Vi udbyder Sommerskole i Product Management og Ph.d.-kurser relateret til global produktion og bæredygtighed

Sektionen tilbyder Sommerskole i Project Management i august; find den på den engelske side under  Manufacturing and Management Engineering, samt Ph.d.-kurser, som er relateret til global produktion og bæredygtighed. 

Global Sustainable Production indgår gerne i samarbejder med eksterne partnere

Vi er altid interesserede i at samarbejde med virksomheder og offentlige organisationer, der interesserer sig for bæredygtig produktion. Kontakt professor og sektionsleder Jan Vang for yderligere information.

Nyheder fra Institut for Teknologi og Innovation

SDU Global Sustainable Production Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 7450

Sidst opdateret: 26.06.2024