Presserummet

Gydehutten_770x330

Er du journalist og søger du en forsker inden for et bestemt stofområde, er du velkommen til at kontakte Kommunikation.

Du kan ringe på vores pressetelefon: 65 50 27 00.

Har du  behov for hjælp uden for vores normale åbningstid; hverdage mellem kl. 8 og 15.30, er du velkommen til at ringe eller sende en SMS til presseansvarlig Bolette Marie Kjær Jørgensen på mobil: 93 50 72 16.

Vi har også en fælles mailadresse: presse@sdu.dk

Logo og designguide

Spørgsmål vedrørende SDU’s designguide besvares af Kommunikation. Skriv til mlarris@sdu.dk eller chri@sdu.dk.

Download SDU's logo

Nyheder

Følg også med i Nyhederne her på SDU's hjemmeside eller hent Ny Viden, som er universitetets officielle blad, der bringer de nyeste forskningsresultater i øjenhøjde med almindelige læsere.

SDU's fem fakulteter har alle en pressemedarbejder, som du også kan kontakte: