Skip to main content

Civilingeniør i Robotteknologi (Avanceret robotteknologi/Droner og autonome systemer) (Kandidat)

Som ingeniørstuderende arbejder du i projektgrupper, samarbejder med virksomheder og kommer i høj kurs på jobmarkedet.

Åbent hus online 9. februar

Som civilingeniør i Robotteknologi kan du være med i udviklingen, der sker inden for drone- og robotteknologi. Du kan fx udvikle robotter med kunstig intelligens, der genkender forskellige mennesker og tilpasser sig deres behov – både på hospitaler, i industrien og i private hjem. Eller du kan arbejde med droner, der inspicerer højspændingsledninger eller bygninger, hjælper til i landbruget, udbringer blodprøver til hospitaler eller finder folk, der er kommet til skade i naturkatastrofer. På den toårige kandidatoverbygning kan du specialisere dig i enten Avanceret robotteknologi eller Droner og autonome systemer

Fra september 2020 tilbyder vi en revideret specialisering i Droneteknologi under navnet Civilingeniør i Robotteknologi med specialisering i Droner og autonome systemer. Det betyder en hel 4-semesters overbygningsuddannelse dedikeret til droner og autonome systemer.

Uddannelsen foregår i et internationalt studiemiljø, hvor undervisningen foregår på engelsk.

Specialiseringen i Droner og autonome systemer finder sted i tæt samarbejde med SDU UAS Test Center og en del af undervisningen finder sted i HCA Airport.

Det Tekniske Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 13.08.2021