Skip to main content
DA / EN

Kandidatuddannelsen fokuserer på social og kulturel deltagelse igennem digitale medier. Den kombinerer nyere medievidenskabelige studier med praktisk produktion og digitalt design.

Formålet med uddannelsen er at give dig som studerende en række kompetencer, både generelle hu­ma­nis­ti­ske og samfundsvidenskabelige, samt fag­spe­ci­fik­ke kompetencer, i forhold til skabelse af viden, analyse, projektstyring og produktion.

Uddannelsen tager udgangspunkt i erhvervslivets stigende behov for dybtgående kvalifikationer på det ekspanderende og samvirkende medieområde.

Uddannelsen giver solide teoretiske, metodiske og praktiske kvalifikationer, der som færdig kandidat sætter dig i stand til at forstå, analysere og selv skabe medieudtryk inden for det stadig mere komplekse og konvergerende medielandskab.

Jobmuligheder med Medievidenskab

Uddannelsen retter sig både imod erhvervslivet, medievirksomheder og det offentlige.

Med en kandidatgrad i Medievidenskab kan du eksempelvis få job som mediekonsulent, kommunikationsplanlægger eller programmedarbejder.

Derfor skal du læse...

  • Du har mulighed for at præge din faglige profil undervejs. 
  • Du får den nødvendige viden og erfaring til at følge med samfundets konstant udviklende medielandskab.  
  • Du har gode jobmuligheder, da den digitale udvikling kun medfører et stigende behov for uddannede akademiker med speciale i Medievidenskab.  

 

Følg @hum_studieliv_sdu på Instagram