Skip to main content

Cand.merc. Sports and Event Management

På cand.merc.-profilen i Sports and Event Management udvikler du kompetencer inden for fagområderne organisation og marketing med fokus på virksomheder i sports- og eventsektoren. Uddannelsen giver dig kompetencer til at udvikle virksomheder i denne sektor i et samspil med omgivelserne.                                                              Uddannelsen er en del af SDU Business School.

Bliv klogere på uddannelsen på den engelske side

Du lærer bl.a. at:

  • tilrettelægge og gennemføre relevante ændringstiltag såvel internt i en virksomhed som eksternt i forhold til virksomhedens samarbejdspartnere
  • gennemføre analyser, der kan afdække behov for udvikling internt i virksomheden og i forhold til de markeder, virksomheden opererer på
  • forstå og håndtere de kompetencer, som virksomheden må besidde for løbende at tilpasse sig de krav, omgivelserne stiller.

Cand.merc. Sports and Event Management udbydes på Campus Esbjerg.

Undervisningen
Undervisningen er en kombination af projektarbejde – ofte i grupper – og forelæsninger. Fokus er på, at du opnår viden og kompetencer til at gennemføre analyser og udvikle løsninger.

Studiet løber over 8 kvartaler, og der er mulighed for at følge kurser som enkeltfag under tompladsordningen.

Undervisningen foregår på engelsk, men du har mulighed for at gå til eksamen og skrive speciale på dansk, hvis underviseren kan dansk.

Mange spændende karriereveje
Med en cand.merc.-uddannelse opnår du kvalifikationer, der baner vejen for en karriere inden for stort set alle administrative funktioner, for eksempel regnskab, it, marketing, eksport, planlægning, personale og organisation.

Specialiseringen i sports- og eventmanagement gør dig til en oplagt kandidat til at bestride stillinger som for eksempel: Marketing and promotions director, Sporting goods sales representative, Corporate sales director, Director of ticket sales, (Sport) facility manager, Sport media representative og Athletic business manager.


Find mere information om uddannelsen på den engelske udgave af siden.

Studienævn for Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet

Sidst opdateret: 21.01.2022