Skip to main content
DA / EN

Læs mere om uddannelsen på den engelske side.

 

På uddannelsen opnår du viden om og færdigheder i metoder og redskaber, der understøtter forretningsudvikling, rådgivning og ledelse af innovationsprocesser. Endelig bliver du i stand til at forbinde de teknologiske og de forretningsmæssige aspekter af virksomhedens ledelse.

 

Undervisning

Undervisningen foregår både som forelæsninger og som undervisning i mindre grupper. Mange studerende danner studiegrupper, som holder under den toårige uddannelse, mens andre foretrækker at indgå i grupper af mere foreløbig karakter. Uddannelsen afsluttes med, at du udarbejder dit speciale.

Flere af underviserne er internationale og har forskellig akademisk baggrund og erfaring. Det bidrager til spændende perspektiver, engagerende og varierende undervisningsmetoder, heriblandt e-læring og casestudier.

 

Mange karriereveje

Cand.merc.-linjen i Innovation and Business Development er adgangsbillet til spændende stillinger, hvad enten du satser på en karriere som selvstændig eller som leder i en offentlig eller privat virksomhed.

Fagsammensætningen giver dig et solidt teoretisk fundament og værktøjer, du kan bruge i dit første job. Uddannelsen kvalificerer dig til jobs i både ind- og udland, for eksempel som teknologileder eller markedsudvikler.