Skip to main content

Cand.merc. Innovation and Business Development

Innovation er vigtigt for at sikre virksomheders langsigtede vækst og konkurrenceevne. Cand.merc.-linjen Innovation and Business Development retter sig mod strategisk ledelse af innovation. Uddannelsen er en del af SDU Business School.

bliv klogere på uddannelsen på den engelske side
  • Denne uddannelse kan læses i Odense
  • Denne uddannelse udbydes på engelsk

Kort om Cand.merc. Innovation and Business Development

På uddannelsen opnår du viden om og færdigheder i metoder og redskaber, der understøtter forretningsudvikling, rådgivning og ledelse af innovationsprocesser. Endelig bliver du i stand til at forbinde de teknologiske og de forretningsmæssige aspekter af virksomhedens ledelse.

Undervisning
Undervisningen foregår både som forelæsninger og som undervisning i mindre grupper. Mange studerende danner studiegrupper, som holder under den toårige uddannelse, mens andre foretrækker at indgå i grupper af mere foreløbig karakter. Uddannelsen afsluttes med, at du udarbejder dit speciale.

Flere af underviserne er internationale og har forskellig akademisk baggrund og erfaring. Det bidrager til spændende perspektiver, engagerende og varierende undervisningsmetoder, heriblandt e-læring og casestudier.

Mange karriereveje
Cand.merc.-linjen i Innovation and Business Development er adgangsbillet til spændende stillinger, hvad enten du satser på en karriere som selvstændig eller som leder i en offentlig eller privat virksomhed.

Fagsammensætningen giver dig et solidt teoretisk fundament og værktøjer, du kan bruge i dit første job. Uddannelsen kvalificerer dig til jobs i både ind- og udland, for eksempel som teknologileder eller markedsudvikler.

Læs mere om uddannelsen på den engelske udgave af siden.

Studienævn for Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet

Sidst opdateret: 21.02.2021