Skip to main content

Cand.merc. International Business Management

Centralt for cand.merc. i International Business and Management er styring og koordination af virksomheders internationale aktiviteter. I løbet af uddannelsen opnår du en avanceret forståelse for den internationale erhvervsverden. Du vil udvikle et globalt syn på det at drive virksomhed sammen med en stor forståelse for de forskelligartede nationale og kulturelle kontekster, som virksomheder opererer inden for.                                                                      Uddannelsen er en del af SDU Business School.

bliv klogere på uddannelsen på den engelske side
  • Denne uddannelse kan læses i Odense
  • Denne uddannelse udbydes på engelsk

Kort om Cand.merc. International Business and Management

I løbet af uddannelen vil du opnå dybdegående viden inden for fagene: International Business Management, International Marketing Channels, Foundations of Organization, International Market Relations, Corporate Strategy & Design og International New Ventures.

Undervisning                             
Undervisningen på uddannelsen foregår både som forelæsninger og som undervisning i mindre grupper. Mange studerende danner studiegrupper, som holder hele den toårige uddannelse, mens andre foretrækker at indgå i grupper af mere foreløbig karakter. Uddannelsen afsluttes med, at du udarbejder dit speciale.


Flere af underviserne er internationale og har forskellig akademisk baggrund og erfaring. Det bidrager til spændende perspektiver, engagerende og varierende undervisningsmetoder, heriblandt e-læring og casestudier.

Mange karrieremuligheder
Cand.merc.-linjen i International Business and Management er adgangsbillet til spændende stillinger, uanset om du satser på en karriere som selvstændig eller som leder i en offentlig eller privat virksomhed.


Fagsammensætningen giver dig et solidt teoretisk fundament og værktøjer, du kan bruge i dit første job. Uddannelsen kvalificerer dig til jobs i både ind- og udland, for eksempel som Product Line Manager eller Head of Foreign Operations.


Læs mere om uddannelsen på den engelske udgave af siden.

 

Studienævn for Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet

Sidst opdateret: 13.07.2021