Skip to main content
DA / EN

Læs mere om uddannelsen på den engelske udgave af siden.

 

Kort om uddannelsen

I løbet af uddannelsen opnår du solid viden inden for fagene: International Business Management, International Marketing Channels, Marketing across Culture, International Market Relations, Globalization Processes samt New Market Development & Innovation.

Med en cand.merc. i International Business and Marketing er du godt rustet til en karriere inden for handel, marketing, innovation og globalisering.

 

Undervisning

Undervisningen foregår både som forelæsninger og som undervisning i mindre grupper. Mange studerende danner studiegrupper, som holder under den toårige uddannelse, mens andre foretrækker at indgå i grupper af mere foreløbig karakter. Uddannelsen afsluttes med, at du udarbejder dit speciale.

Flere af underviserne er internationale og har forskellig akademisk baggrund og erfaring. Det bidrager til spændende perspektiver, engagerende og varierende undervisningsmetoder, heriblandt e-læring og casestudier.

 

Mange karrieremuligheder

International Business and Marketing er adgangsbillet til spændende stillinger, hvad enten du satser på en karriere som selvstændig eller som leder i en offentlig eller privat virksomhed.

Fagsammensætningen giver dig et solidt teoretisk fundament og værktøjer, du kan bruge i dit første job. Uddannelsen kvalificerer dig til jobs i både ind- og udland, for eksempel som eksportleder eller marketingleder.