Skip to main content
DA / EN

Strategy and Organization

Strategy and Organization

Erhvervskandidatprofilen Strategy and Organization giver dig kompetencer inden for områderne strategisk ledelse og organisationsdesign. På profilen lærer du om, hvordan virksomheder kan skabe værdi ved at formulere og implementere effektive strategier.

Du får også færdigheder i brancheanalyse, konkurrentanalyse og virksomhedsanalyse, og du lærer metoder til at udvikle strategier og gennemføre implementeringsprojekter.

Metoderne og værktøjerne, du opnår, kan du bruge i din karriere inden for jobfunktioner som ledelsesrådgivning, stabsfunktioner, generel ledelse eller forretningsudvikling. 

 

Undervisning

Undervisningen foregår både som forelæsninger og som undervisning i mindre grupper. De fleste fag på profilen vil blive samlæst med heltidsprofilen af samme navn. Mange studerende danner studiegrupper, som kan holde under uddannelsen, mens andre foretrækker at indgå i grupper af mere foreløbig karakter. Uddannelsen afsluttes med, at du udarbejder dit speciale, der kan strækkes over samlet 9 måneder på profilens 7. og 8. semester.

Flere af underviserne er internationale og har forskellig akademisk baggrund og erfaring. Det bidrager til spændende perspektiver, engagerende og varierende undervisningsmetoder, heriblandt e-læring og casestudier.

Læs mere om uddannelsen på den engelske udgave af siden. 

Sidst opdateret: 13.10.2022