Skip to main content

HD 2. del Regnskab og økonomistyring


Hvad handler HD 2. del Regnskab og økonomistyring om?

 

Specialet i regnskab og økonomistyring er især målrettet dig, der ønsker at gøre karriere indenfor virksomheders og organisationers økonomifunktioner, den finansielle sektor eller revisionsbranchen. HD-specialet i Regnskab og økonomistyring er et 2-årigt deltidsstudium.

Uddannelsen sigter på stillingen som regnskabs- eller økonomichef i danske virksomheder. Studiet har også interesse for den, der i en specialistrolle direkte eller indirekte har et medansvar for beskrivelsen af de økonomiske konsekvenser af en organisations handlinger, og som ønsker at virke som f.eks. aktieanalytiker, bankrådgiver eller controller.

Læs mere om studiet

Uddannelsens opbygning

Under de forskellige menupunkter til højre på denne side, har vi samlet en række informationer i tilknytning til studiet. Under menupunktet Uddannelsens opbygning kan du således bl.a. se beskrivelserne af de enkelte fag med tilhørende litteraturlister.

Praktiske informationer

Under Praktiske informationer finder du priserne for studiet, en oversigt over undervisningssteder og tidspunkter samt en FAQ. Er du interesseret i flere detaljerne om uddannelsen, finder du også hér et link til hjemmesiden for de studerende, der p.t. er indskrevet på specialet.

Kontakt os

De øvrige menupunkter tror vi er selvforklarende, men ellers er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Virtuelt åbent hus

Mød studieleder Lars Meldgaard og bliv klogere på uddannelsen

Tilmeld

Vidste du

at du kan vælge mellem fem specialiseringsspor på HD?

Se alle specialiseringssporene

Brochure

Læs om HD