Skip to main content

Karriere og videreuddannelse

Uddannelser skabt i dialog med erhvervslivet

Fælles for SDU's samfundsvidenskabelige uddannelser er, at de konstrueres i tæt dialog med erhvervslivet, så de er anvendelige efter endt uddannelse.  Mange af uddannelserne er internationalt orienterede, hvilket sikrer dig et eksamensbevis med international kvalitet.

Jobmuligheder som færdiguddannet bachelor i Statskundskab

Med en uddannelse i Statskundskab har du kompetencer til beskæftigelse inden for offentlig administration, det private erhvervsliv, international forvaltning, interesseorganisationer, politiske partier samt inden for undervisning. Du kan blandt andet arbejde i:

  • Statens ministerier og styrelser
  • Kommunernes og regionernes forvaltning og ledelse
  • Internationale organisationer som EU og FN
  • Politiske partier
  • Interesseorganisationer
  • Konsulentvirksomheder
  • Medierne

Mød to tidligere studerende, der fortæller om, hvordan det er at studere Statskundskab på SDU, og hvordan deres karriere har formet sig efter studiet.

Videreuddannelse 

Med en bacheloruddannelse i Statskundskab får du direkte adgang til at læse til cand.scient.pol., som er kandidatuddannelsen i Statskundskab.  Vi tilbyder mange forskellige samfundsvidenskabelige kandidatuddannelser. Du kan under hver enkelt af dem læse mere om adgangskravene på den pågældende uddannelse.

Som samfundsvidenskabelig kandidat er der generelt større muligheder for at finde job, end hvis du vælger at stoppe efter bacheloruddannelsen.

Kontakt os for mere information.

Karrierefortællinger

Hør to tidligere studerende fortælle om, hvordan det er at studere Statskundskab på SDU, og hvordan deres karriere har formet sig efter studiet.

SE MERE

Muligheder for videreuddannelse

Prøv vores interaktive værktøj, og se, hvordan du kan kombinere denne uddannelse med andre uddannelser.

Se mere

Følg SAMF SDU på LinkedIn

Her kan du bl.a. møde forskere, studerende og alumner og følge med i de mange spændende forsknings- og uddannelsesaktiviteter på SAMF.

SE MERE