DA / EN

Consumption - the problem or the answer

What do our clothes, our food, our music and other consumption items say about ourselves? In this lecture we will explore how we have become the consumer society that we are today, and what consumption means for our identities but also for our increasingly depleted environment.

Det lærer dine elever

Vælg mellem 3 typer af besøg på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet:

1. Besøg på ca. 1,5 time
    Velkomst | Det faglige oplæg | Afrunding
  2. Besøg på ca. 2-2,5 time
    Velkomst | Det faglige oplæg | Rundvisning på campus eller Mød en studerende fortælle om rejsen fra gymnasiet til SDU | Afrunding
  3. Besøg på ca. 3-3,5 time
    Velkomst | Det faglige oplæg | Rundvisning på campus | Mød en studerende fortælle om rejsen fra gymnasiet til SDU | Afrunding

Alev Kuruoglu, Associate Professor - Department of Business and Management/Institut for Virksomhedsledelse
Tilknyttede uddannelser på SDU: Market and Management Anthropology

Ingen fastsatte datoer. Den eksakte dato aftales ud fra dine ønsker.
Henvend dig gerne i god tid (1-2  måneder før), så vi kan finde en dato og sammensætte et program, der opfylder din klasses ønsker og behov bedst muligt.
Forberedelse er ikke nødvendig.

Book undervisningstilbud

Målgruppe:

Fag:
Afsætning
Samfundsfag
International økonomi
Erhvervsøkonomi Virksomhedsøkonomi

Sted:
SDU Odense

Varighed:
Aftales

Pris:

Kontakt

Har du spørgsmål eller et forslag til et andet program, så kontakt os gerne på brobygning-samf@sam.sdu.dk. Vi har god erfaring med at kombinere flere faglige oplæg i ét besøg.

brobygning-samf@sam.sdu.dk

Sidst opdateret: 17.05.2024