Skip to main content

Information til virksomheder

Praktisk information:

 Vedhæftede dokument er en oversigt over forskellige typer af  samarbejder for hhv. diplom- og civilingeniører. Link til dokument

De studerende har på forhånd fået information om hvilke virksomheder, der deltager på PPdagen .

Aktiviteter, ved fysisk messe: 

Messestand: De deltagende virksomheder får stillet en stand på ca. 2 x 1,5 m2 med tilhørende standvæg på ca. 2 x 1,5 m2 (B x H) samt et skolebord og strøm til rådighed. Opslag og øvrigt informationsmateriale medbringer din virksomhed selv.

Miniseminar:  De tilmeldte virksomheder bliver tilbudt at holde et lille fagligt indlæg i løbet af PP-dagen. Indlægget skal tage udgangspunkt i en faglighed, som de studerende kan have interesse i at beskæftige sig med - suppleret med information om hvorledes den givne virksomhed arbejder med denne eller gerne vil i fremtiden.  Formatet vil blive 15 min. indlæg+ 5 min til spørgsmål  i et auditorium midt i udstillingsområdet. Der vil være fri adgang til oplæggene.

CV OG ANSØGNINGSRÅDGIVNING for studerende:  Karrierevejledere fra IDA og SDU vil være til stede og tilbyde studerende kommentarer og forslag til  CV eller ansøgning. De kan tage et eksemplar med og lade det få et raskt eftersyn af de rutinerede vejledere.

Aktiviteter, ved online messe:

Vi stiller MS Teams til rådighed som platform. Eventen har til formål at skabe bedst mulig kontakt mellem ingeniørstuderende og virksomheder. Med valg af den aktuelle platform imødekommes behov for at simulere traditionel messeform, hvor studerende "frit" kan besøge virksomhedernes stande/kanaler og deltage i on-line møder/præsentationer/dialoger i mindre eller større grupper.

Individuelle møder mellem virksomhed og studerende må aftales via chat eller anden udveksling af kontaktdata.

Møderne vil ikke blive optaget, men digitale materialer og links vil være tilgængelig for de studerende ca. 2 måneder efter afholdelse.

 

Næste gang vi holder Praktik- og Projektdag i Odense bliver d. 27. april 2022 - og forhåbentlig kan vi mødes fysisk i gen. link til tilmelding kommer her, når der åbnes for tilmelding.

 

Du kan til enhver tid poste opslag omkring praktik, projekt eller studiejob på SDU Jobbank. Vi har udviklet et sæt vejledninger, som skal gøre det lettere at ramme ingeniørstuderende med den ønskede uddannelse.  Vejledninger kan findes her

Praktisk information til virksomheder

 • Det er gratis for din virksomhed at deltage, men vi opkræver et gebyr på 1.000 kr., hvis du er tilmeldt og ikke bruger din stand på dagen.
 • Afholdes onsdag d. 27. april 2022 fra  kl. 12.00 til 15.30
 • Kapacitet: 100 virksomheder. Tilmelding bliver efter Først-til-mølle-princippet med mulighed for at komme på venteliste.
  •  
  Er perfekt dansk et krav?

  Vores dygtige internationale studerende har brug for danske relationer for at sikre sig fodfæste på det danske arbejdsmarked

  Det Tekniske Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 7300

  Sidst opdateret: 14.11.2021