Skip to main content

HD fjernundervisning

SDU har mere end 15 års erfaring med fjernundervisning på HD, og vi har uddannet langt over 5.000 personer på fjernundervisning.

Prisen for at læse HD på fjernstudiet er den samme som på fremmødestudiet. 

Vi tilbyder fjernstudier på:

HD 1. del

HD 2. del Marketing Management

HD 2. del Organisation og ledelse

HD 2. del Regnskab og økonomistyring 

Fjernundervisning er særligt målrettet dig, der bor i udlandet eller langt væk fra et uddannelsessted. Fjernundervisning er også en mulighed, hvis du har vanskeligt ved at passe undervisningen i en travl hverdag.

 

Læs brochure om HD

 

Hvad er det smarte ved fjernundervisning?

Som fjernstuderende, bruger du film og lyd både online og offline. Du får adgang til mere end 1000 faglige film, som hjælper dig i studiet. Du bliver derved du ledt effektivt igennem lærerprocessen og frem til eksamen.

Du har mulighed for at udnytte planer og materialer, så du kan gennemføre de samme fag og eksamener som fremmødestuderende. Krav og mål er helt de samme.

Den primære forskel er, at  de studerende, der går til undervisning, møder deres underviser face to face, hvor du som fjernstuderende møder din underviser virtuelt via Skype eller Adobe Connect.

Du får fri adgang til underviser via e-mail, telefon eller webkonference. Som fjernstuderende har du ret til at møde til fremmødeundervisningen, hvis du ind imellem har mulighed for det.

 

Hvad med eksamen?

Hvis du bor i udlandet er det muligt at tage eksamen lokalt. Undtaget er dog eksamen på de afsluttende projektopgaver, hvor der er krav om fremmøde.

HD Fjernstudie

Mads Mensah Larsen har valgt at læse HD på fjernstudie.

Læs artiklen

Brochure

Læs om HD