Skip to main content

Legal Informatic Project

Legal Informatic Project — vi sætter fokus på retsinformatikken i Danmark!

Med opbakning fra Syddansk Universitets direktions strategiske satsning i fyrtårnet ODEx™ og stor støtte fra eksterne aktører er Juridisk Institut med i et 4-årigt samarbejde med en bred række aktører, herunder bl.a. Institut for Matematik & Datalogi i Legal Informatic Project (LiP).

Med projektet har  instituttet  vakt retsinformatikken i Danmark. Fra alskens vinkler og i samarbejde med regionens aktører arbejder forskerne med de retlige rammer for civiliseret udvikling og brug af moderne teknologier.

Resultaterne  integreres i alle uddannelser, så Syddansk Universitet også i de digitale 2020'ere kan uddanne de bedst udrustede studerende med de stærkeste kompetencer.

 

Formålet med projektet

Formålet er at bringe Syddansk Universitet i en nationalt og internationalt førende position på retsinformatikkens område med et fokus på de felter, der er særligt relevante for det omkringliggende samfund.

Følg også vores Linkedin-side, Legal Informatic Project, og blive opdateret på de nyeste persondataretlige emner direkte i dit newsfeed. 

Legal Informatic Project drives af lektor Carina Risvig HamerProjektet er forankret i Juridisk Instituts forskningsgruppe, Erhvervsforvaltningsret, der ledes af lektor Frederik Waage.