Skip to main content
DA / EN

Om instituttet

IRS har sammen med Region Syddanmark og Region Sjælland fokus på at styrke samarbejdet for at skabe de bedste vilkår for forskning og uddannelse

Institut for Regional Sundhedsforskning (IRS) blev oprettet i 2007 i Region Syddanmark og er siden vokset til at have ansatte i forskningsgrupper på 12 forskellige sygehuse i Region Sjælland, Region Syddanmark og Region Hovedstaden. IRS har fokus at opbygge og understøtte bæredygtige forskningsmiljøer samt uddannelse. 

Instituttet støtter forskning i relation til det hele menneske og arbejder med fokus på hele patientforløb på tværs af sektorer, sygehuse og fagdiscipliner. IRS har en bred faglighed og et netværk af engagerede mennesker, der dyrker relationerne og skaber plads til inddragelse.

IRS faciliterer samarbejde og koordination på tværs af forskningsenheder og sygehuse. Instituttet fungerer som en organisatorisk ramme for klinisk forskning og uddannelse og forbinder forskningsmiljøer og fagligheder på tværs af de geografiske lokationer. Selvom IRS ikke har én fysisk placering, er det et fællesskab, hvor forskere, studerende og medarbejdere har åbne døre for at dele forskning, kompetencer og infrastruktur.

Årshjul - Institut for Regional Sundhedsforskning

Sidst opdateret: 18.08.2023