Skip to main content
DA / EN

Eksamen

Eksamensbekendtgørelsen  

Eksamensformer

  • Skriftlig stedprøve på egen pc (Written Exam)
  • Hjemmeopgave uden mundtligt forsvar (Home Assignment) 
  • Hjemmeopgave med efterfølgende mundtligt forsvar (Home Assignment)
  • Mundtlig prøve med forberedelse (Oral Exam)
  • Mundtlig prøve uden forberedelse (Oral Exam)

Alle eksamensformer på Samfundsvidenskab gennemføres via SDUs platform til håndtering af digitale prøver: Digital Eksamen.

Skriftlig eksamen

Skriftlige stedprøver finder sted på den studerendes egen pc. Umiddelbart efter eksamens afholdelse er opgavebesvarelserne tilgængelige i Digital Eksamen, hvortil censor modtager et direkte link på sin mail. Censor og eksaminator printer selv opgaverne, hvis dette ønskes. Her kan du læse, hvordan du behandler opgaverne korrekt i henhold til GDPR.

Hjemmeopgaver foregår på samme måde, dvs. at opgavebesvarelserne er tilgængelige i Digital Eksamen, hvortil censor modtager et direkte link.

Indtastning af karakter(er) foregår direkte i Digital Eksamen i forbindelse med gennemlæsning af opgavebesvarelserne. For at kunne få adgang til Digital Eksamen er det nødvendigt, at du som censor er oprettet i vores database som bedømmer. Dette gør du via modulet hér.
Vi beder censor og eksaminator henholde sig til den oplyste frist for afgivelse af bedømmelser. Når fristen nærmer sig, modtager censor en notifikation på sin mail fra Digital Eksamen, såfremt der fortsat er udestående resultater til afgivelse.

Mundtlig eksamen

Ca. 3-4 dage før den mundtlige eksamen kan censor og eksaminator tilgå en fordelingsliste i Digital Eksamen, hvor lokale, tidspunkt og rækkefølge for de enkelte eksaminationer/studerende fremgår. Alternativt modtager censor en mail med disse oplysninger. Såfremt en prøve afholdes online, vil censor ligeledes modtage et digitalt mødelink

Censor modtager et link fra Digital Eksamen med adgang til indtastning af resultater. Når bedømmelsesfristen nærmer sig, vil censor ligeledes modtage en notifikation på sin mail.

Du er altid meget velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med censur – besøg vores hjemmeside eller se i Digital Eksamen for kontaktoplysninger på den eksamensadministrator, som er tilknyttet prøven.

FAQ

Få svar på spørgsmål om eksamensprotokoller

faq om proeveregistrering