Skip to main content

Få fingrene i en ingeniørstuderende – kom til Matchmaking Engineering Event d. 8. oktober!

Så er det NU, at din virksomhed har mulighed for at kapre en ingeniørstuderende til et studiejob, praktikophold eller et projektsamarbejde.

Over 200 studerende står klar til at netværke, snakke, udveksle kontaktoplysninger og indgå i et samarbejde med en virksomhed, når SDU Sønderborg d. 8. oktober slår dørene op på vid gab til en ny omgang Matchmaking Engineering Event. Det hele løber af stablen fra klokken 15.00 til 17.00. Det bliver kort og intenst, men samtidig foregår det under afslappede forhold. 

- Studerende og virksomheder får lov til at møde hinanden ansigt til ansigt, hvilket er en fantastisk mulighed for i fællesskab finde ud, hvordan man kan indgå et samarbejde, fortæller kommunikationsmedarbejder Bolette Gadkjær Smidemann fra Det Tekniske Fakultet ved SDU. 

En unik mulighed for begge parter

Mange virksomheder har allerede haft stor glæde af at samarbejde med studerende. De studerende kommer således med ny viden, udfordrer virksomhederne, og ofte ender de også med at få job i den virksomhed, hvor de har været i praktik. 

- Det er en super mulighed for, at de studerende kan lære en virksomhed at kende, så de ved, hvad de går ind til, når de skriver under på en kontrakt. Det samme gælder selvfølgelig for virksomheden, som får en unik mulighed for at se, hvordan de studerende passer ind i fællesskabet og arbejdsformen. 

Om arrangementet

SDU Sønderborg uddanner ingeniører inden for følgende studieretninger: Electronics, Mechatronics samt Innovation & Business
Virksomheder kan deltage gratis og få mulighed for at møde de kommende ingeniørpraktikanter eller specialestuderende.

Arrangementet afholdes d. 8. oktober 2019 på SDU, Alsion 2, 6400 Sønderborg, kl. 15.00 til 17.00. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og sker via dette link. 

Program

15.00-15.05 Velkommen ved SDU TEK Innovation (Lokale U101)
15.05-15.30 – Virksomhedspræsentation (Lokale U101)
15.30-17.00 – Networking med studerende, præsentation af praktikmuligheder, studenterjob og projektsamarbejde (Opholdsområde ved hovedindgangen).

 

 
Redaktionen afsluttet: 26.08.2019