Skip to main content
Navne

"Årets højdespringer"-pris til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Uddannelsesansvarlig overlæge og ekstern klinisk lektor ved IRS, Lars Møller Nielsen har modtaget prisen til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, som "Årets Højdespringer"

Af IRS, 13-12-2018

Uddannelsesansvarlig overlæge og klinisk lektor Lars Møller Nielsen har modtaget den ærefulde pris til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, som "Årets Højdespringer" i skarp konkurrence med alle kliniske afdelinger i Region Syddanmark, som uddanner medicinstuderende.

En pris fra de medicinstuderende til de uddannende afdelinger

De kliniske afdelinger i Region Syddanmark får hvert år besøg af en gruppe medicinstuderende, som efterfølgende evaluerer forløbet. På baggrund af evalueringerne har Psykiatrisk Afdeling Aabenraa modtaget prisen som "Årets Højdespringer". Det betyder, at det er den afdeling, som har forbedret sig mest i løbet af det seneste år. 

Et målrettet arbejde for at skabe de bedste forhold for uddannelse og læring

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa er ikke kommet sovende til prisen. De har haft stort fokus på forbedringer det sidste år, og hele afdelingen har været involveret i processen for at skabe de bedst mulige forhold. Psykiatrisk Afdeling Aabenraa har dog ikke planer om at hvile på laurbærrene. De har et mål om, at blive den bedste kliniske afdeling i Region Syddanmark. 

Stort tillykke til Lars og Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. 

Lars Møller Nielsen har modtaget prisen som "Årets Højdespringer" til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Lars Møller Nielsen

Forsker-CV

Redaktionen afsluttet: 13.12.2018