Skip to main content

Cand.merc.aud. erhvervskandidat

På Syddansk Universitet, Campus Kolding har vi en mangeårig erfaring i at udbyde cand.merc.aud. til studerende, der er ansat i revisionsbranchen. Den erfaring bygger vi videre på i erhvervskandidatuddannelsen, cand.merc. aud., der udbydes på deltid over et forløb på 4 år.

se karrieremulighederne med denne uddannelse
  • Denne uddannelse kan læses i Kolding
  • Denne uddannelse udbydes på dansk

Videospot
Sabera og Jens Erik fortæller om uddannelsen

Videospot
Derfor skal du vælge SDU's Campus Kolding


 

Erhvervskandidatuddannelse med masser af fleksibilitet

Vælger du erhvervskandidatuddannelsen, får du mulighed for en stor fleksibilitet i planlægningen af dit studie, så du både kan tilgodese dit ønske om at lære nyt og dit behov for at passe dit erhvervsarbejde
 

Det handler cand.merc.aud. om

Revisoruddannelsen cand.merc.aud. er direkte orienteret mod de udfordringer, som revisionsmarkedet står over for.

Uddannelsen er bygget op om fire fagområder: revision, regnskab, erhvervsret og skatteret, som udgør uddannelsens nøglefag. Derudover har du mulighed for at vælge valgfag, hvor du enten kan vælge typiske revisorfag, eller du har mulighed for at vælge et fag på eksempelvis cand.merc.-linjerne.

Uddannelsens primære sigte er at give dig den teoretiske viden og baggrund, der er nødvendig for at kunne virke som revisor.

Uddannelsen giver dig adgang til at blive statsautoriseret revisor. Det kræver, at du i forlængelse af din cand.merc.aud. arbejder som revisor og består en eksamen.

Mere om studiet

 

Sådan foregår undervisningen

Vores erfaring med at uddanne studerende, der allerede arbejder i revisionsbranchen, afspejler sig også i vores tilgang til undervisningen.

Du vil deltage aktivt i undervisningen med din erfaring fra praksis. Denne viden sættes i spil med vores videnskabelige og teoretiske tilgang til de færdigheder, du skal trække på i dit professionelle virke.

På studiet bliver du forsynet med en solid viden og analytiske metoder, der tilsammen ruster dig til at varetage revisionsarbejde og ikke mindst en virksomheds kontrol og risikovurdering.

Læs mere om uddannelsens opbygning 

 

Job- og karrieremuligheder

Udover at være indgangen til en karriere som statsautoriseret revisor, kvalificerer uddannelsen dig også til et væld af andre karrieremuligheder. Du kan for eksempel blive konsulent, regnskabschef eller økonomichef, ligesom der er beskæftigelsesmuligheder i den offentlige sektor.

Læs mere om karrieremulighederne

 

Har du spørgsmål?

Hvis du synes, du mangler svar på nogle spørgsmål om cand.merc.aud.-uddannelsen, er du altid velkommen til at kontakte de faglige vejledere på  Vejledercm-ha@sdu.dk

Studienævn for Erhvervsøkonomi (Kolding) Syddansk Universitet

  • Universitetsparken 1
  • Kolding - DK-6000
  • Telefon: +45 6550 1406

Sidst opdateret: 26.05.2021