Skip to main content
DA / EN
Labs

Power to X (P2X) laboratorium

P2X laboratoriet er en banebrydende facilitet dedikeret til at fremme området for strømkonvertering og elektrolyseforskning.

Beskrivelse

Hos P2X er vores mission at udforske og optimere integrationen af effektomformere med elektrolysatorer for at frigøre det fulde potentiale af rene energiteknologier.

I vores avancerede laboratorium udfører vi omfattende tests på effektomformere, der er designet til at forbedre effektiviteten og ydeevnen af elektrolyseprocesser. Vores team af dygtige forskere og ingeniører samarbejder om at undersøge det indviklede samspil mellem effektkonvertere og elektrolysatorer og søger innovative løsninger til bæredygtig energiproduktion.

P2X laboratorium er udstyret med avancerede instrumenter og specialiserede testopsætninger og giver mulighed for detaljeret analyse af effektkonverteringssystemer og elektrolyseenheder. Vi dykker ned i disse teknologiers forviklinger og undersøger faktorer som energikonverteringsfrekvenser, systemstabilitet og generel pålidelighed.

Vores engagement i bæredygtighed driver os til at udforske mulighederne for grøn brintproduktion – et centralt fokus for vores forskning. Ved at skubbe grænserne for energikonvertering og elektrolyseteknologier sigter vi mod at bidrage til en renere og mere bæredygtig energifremtid.

Service for virksomheder

  • 500 V, 100 A alkalisk elektrolyse

Projekter

Ansvarlige

Thomas Ebel
Professor, Dr.rer.nat
Center for Industriel Elektronik (CIE)
Institut for Mekanik og Elektronik

T  6550 1288
ebel@sdu.dk

Ramkrishnan Maheshwari
Lektor
Center for Industriel Elektronik (CIE)
Institut for Mekanik og Elektronik

T  6550 1686
ramkrishnan@sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 08.04.2024