• 09.08.2021

Godt i gang-konference

Center for Grundskoleforskning afholder konference, som byder på musik og kunst samt workshops og indblik i forskningen

• 24.06.2021

Den magiske musikmaskine

Nyt projekt skal bringe mere musik ind i folkeskolerne på en kreativ måde

• 19.04.2021

Læs de nyeste artikler om grundskoleforskning på emu.dk

Forskere med tilknytning til Center for Grundskoleforskning har skrevet artikler om relevante emner for hverdagen i grundskolen, fx om kvalitet i undervisningen, økoliteracy og skoleledelse.

• 01.03.2021

Center for Grundskoleforskning har udarbejdet program for webinarer for foråret 2021

Webinarer er gode til at kommunikere i med mange uden at man behøver mødes fysisk. Vi laver typisk webinarer der varer 1½ time, og som rummer korte fællesoplæg og ’break out’-seancer hvor man i mindre grupper mødes og diskuterer hvorefter man mødes igen i plenum til fælles diskussion.

• 22.02.2021

Velkommen til Center for Grundskoleforsknings blog

Vi glæder os til at fortælle om vores forskningsprojekter i samarbejde med andre forsknings- og udviklingsmiljøer på professionshøjskoler, universiteter og nationale videnscentre. Vi ønsker med bloggen at vidensdele og skabe en god debat med alle i og omkring grundskolen.

• 02.02.2021

Sprogundervisningen får et løft

Sammen med landets seks professionshøjskoler har Center for Grundskoleforskning modtaget en bevilling til udvikling af tværsproglighed i læreruddannelsen.

• 29.10.2020

Grøn omstilling i grundskolen

Center for Grundskoleforskning får stor bevilling til forskning i undervisning i grøn omstilling i folkeskolen