Skip to main content
DA / EN

For dig som brænder for global marketing, internationale samarbejdsrelationer og kulturelle problemstillinger i forretningsverdenen

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af erhvervsøkonomi - bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher.

 En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU Business School gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner.

Linjen Global Business Relationships er for dig, der brænder for global marketing, internationale samarbejdsrelationer og kulturelle problemstillinger i forretningsverdenen. Uddannelsen har særligt fokus på den globale forretning, og du arbejder med de kerneudfordringer og muligheder, som moderne globale virksomheder står overfor.

Uddannelsen er en del af SDU Business School. Den foregår på engelsk, og dine studiekammerater kommer både fra Danmark og resten af Europa.

 

Læs mere om uddannelsen på den engelske side.