Skip to main content

REDUCTION har nået 100 deltagere – nu mangler vi kun 85!

14.05.2019

I studiet undersøger vi hvordan 2 forskellige kosttyper påvirker kroppen hos folk med diabetes type 2. Den ene kosttype bygger på diabetesforeningens anbefalinger, og den anden kosttype indeholder få kulhydrater og en høj andel af fedt (kaldet LCHF).

 

Deltagerne følger kosten i 6 måneder, og undervejs får de lavet en masse forskellige undersøgelser; bl.a. UL scanning, fibroscanning, blodprøver, helkropsscanning (DEXA) og leverbiopsi. De får svar på alle undersøgelserne undervejs, og følges derudover tæt af projektmedarbejderne, hvoraf den ene er uddannet klinisk diætist.

Diætisten hjælper deltagerne så meget som muligt med bl.a. god information, forskellige materialer, hyppige samtaler og en kostdagbog, der kan føres på nettet.

 

Studiet er et ambitiøst projekt, hvor vi skal bruge 185 deltagere for at komme i mål. Og nu har vi rundet 100! Vi er stolte og glade for opbakningen.

Hvis du har type 2 diabetes og er interesseret i at deltage, kan du læse mere om studiet, og skrive dig op på dette link.

 

Camilla Dalby Hansen, Mie Balle Hugger og Jane Møller Jensen fejrer 100 inkluderede patienter i det kliniske studie REDUCTION

 

 

 

Læs mere om REDUCTION

Link