Skip to main content
Videnscenter for Psykotraumatologi
Uddannelse

Østersørådet udbyder uddannelse for psykologer i Trauma-Focused Cognitive Behavioural Therapy

Uddannelsen udbydes gratis til medlemmer af PROMISE netværket.

Østersørådet (Council of the Baltic Sea States) tilbyder gratis uddannelse i TF-CBT til medlemmer af PROMISE netværket. Det er et netværk, der arbejder sammen om at støtte europæisk udbredelse og tilpasning af Børnehus-modellen. Specielt for kurset er, at der er særligt fokus på at støtte og behandle børn med traumereaktioner efter oplevelsen af digitale krænkelser (digital seksuel vold), og deltagerne vil efter kurset være i stand til at pilotere et nyt modul, der er udviklet til målgruppen. Det er positivt at følge det voksende fokus på digitale krænkelser, som desværre er meget udbredt, og se, at fokusset allerede, udover oplysning, forebyggelse og opsporing, også forgrener sig til målretning af behandlingstilbud til børn, der har oplevet denne overgrebsform.
Uddannelsen vil starte i slutningen af marts 2024 og undervisning vil være på engelsk. Er du interesseret i TF-CBT uddannelsen kan du læse mere her.

Videnscenteret har forskning indenfor traumer hos børn og unge, du kan læse mere her om vores aktuelle- og afsluttede projekter.
Redaktionen afsluttet: 23.02.2024