Skip to main content
Videnscenter for Psykotraumatologi

Nyt rådgivningstilbud til ofre for vold

Et nyt rådgivningstilbud 'Sig det til nogen', som henvender sig til ofre for vold og deres pårørende, er netop trådt i kraft. Videnscenterets professor, Ask Elklit, har i den forbindelse medvirket i et indslag hos TV2 NEWS.

Professor Ask Elklit medvirkede i mandags i et indslag på TV2 NEWS, som omhandlede et nyt rådgivningstilbud til ofre for psykisk vold og deres pårørende - et tilbud der trådte i kraft selvsamme dag.
Rådgivningstilbuddet går under navnet ”Sig det til nogen”, og udbydes af tre krisecentre i Danmark, heraf Danner i København og krisecentrene i Randers og Ringsted.
Med 10.000 årlige henvendelser på de danske krisecentre, fra folk der søger voldsfaglig hjælp og rådgivning, er det nye tilbud et lys i mørket. Rådgivningstilbuddet gør det nu nemlig muligt, at tilbyde de voldsramte kvinder og deres pårørende et sammenhængende rådgivningsforløb.
Initiativtagerne bag tilbuddet håber derudover også på, at de nu kan formå at hjælpe flere voldsudsatte kvinder, væsentligt tidligere i deres forløb med vold.

Indslaget på TV2 NEWS kan ses på TV2 Play, men der kræves dog abonnement. Er du interesseret i at vide mere om det nye rådgivningstilbud, kan du læse mere om det på Danners hjemmeside her.


Redaktionen afsluttet: 03.10.2018