Skip to main content
Videnscenter for Psykotraumatologi
Grønland

Traumetest tilgængelige fra Socialstyrelsen Grønland

Information og materialer til traumetest til børn på grønlandsk er nu tilgængelige på Socialstyrelsen Grønlands hjemmeside. Videnscenter for Psykotraumatologi har været med i at implementere traumetest til børn i Grønland.

Socialstyrelsen i Grønland har sat større fokus på børns velfærd og behandling, Videnscenter for Psykotraumatologi har medvirket til at tilpasse, oversætte og validere traumetest til børn i forskellige aldre i Grønland. I oktober 2023 underviste professor Ask Elklit og adjunkt Sille Schandorph Løkkegaard på en konference i Nuuk arrangeret af Børnerejseholdet, Socialstyrelsen Grønland. Konferencen omhandlede, hvordan vi bedst identificerer og hjælper traumatiserede børn i Grønland. På konferencen blev over 120 deltagere, der arbejder med børn indført i brugen af udredningsinstrumenterne.
De grønlandske versioner af testene til børn er nu tilgængelige på Socialstyrelsen Grønlands hjemmeside. Find her information og materialer til traumetest for børn på grønlandsk og dansk.

Vil du læse mere om projekterne Videnscenteret er medvirkende i, kan du læse mere her. 
Redaktionen afsluttet: 27.02.2024