Skip to main content
Videnscenter for Psykotraumatologi

Supervisionspakke til psykologer certificeret i Odense Child Trauma Screening (OCTS) 

Supervisionspakken til certificerede psykologer skal ses som et tilbud om opkvalificering  og vedligeholdelse af kompetencer til anvendelse og opgørelse af OCTS.

Supervisionspakke til OCTS-certificerede psykologer

Supervisionspakken til OCTS-certificerede psykologer skal ses som et tilbud om opkvalificering certificerede psykologer og vedligeholdelse af kompetencer til anvendelse og opgørelse af OCTS.
Pris: 3.000 kr.


 Det anbefales, at certificerede psykologer som minimum hver 3. år modtager supervision og feedback på en OCTS. Supervisionspakken til certificerede psykologer kan tilkøbes efter behov. Læs mere om vores supervisionspakke her.

Ved køb af supervisionspakken vælges ét af følgende formater:

a) Indsendelse af film med individuel skriftlig feedback: Der indsendes en film af egen OCTS-administration og kodning, inkl. grov-transskription af OCTS’en. Der gives skriftlig feedback på administration og kodning fra en af vores supervisorer. Pris: 3000 kr.

b) Individuel supervision: Deltagelse i 1 times individuel supervision. Der indsendes på forhånd en film af en OCTS med egen administration og egen kodning, inkl. grov-transskription og udfyldt kodningsark og evt. andre fokuspunkter for supervisionen. Supervisionen har fokus på OCTS-administration og kodning men kan også tage form af sagssupervision med fokus på, hvordan OCTS’en anvendes ind i den givne sag. Pris 3000 kr.

c) Gruppesupervision: Med 3 deltagere og supervisor á 3 timers varighed. Alle medbringer egen OCTS-film. Det udvælges på forhånd, hvilken historie fra testen der fokuseres på ang. administration og kodning. Dette format vil tage mere form af samkodning, hvor alle deltagere får supervision på deres OCTS. De 3 deltagere skal alle angives ved tilmelding. Pris: 1000 kr. pr. deltager, 3000 kr. i alt.

Tilmelding supervision til certificerede psykologer:

Supervision til certificerede psykologer købes ved at sende en mail til kursus.psykotraume@health.sdu.dk. I mailen bedes du oplyse, hvilket format du/I ønsker. Supervisor tildeles, når betalingen er gennemført.  Til gruppesupervision skal navne på alle tre supervisanter angives v. tilmeldning.

Gå til Videnscenterets liste over OCTS-certificerede psykologer her

Sidst opdateret: 08.02.2024