Skip to main content
DA / EN

Manfred Euler tiltrådt som adjungeret professor

Professor Emeritus og tidligere leder af afdelingen for fysikdidaktik ved IPN - Leibniz Institute for Science and Mathematics Education i Kiel er tiltrådt som adjungeret professor i fysikdidaktik ved Laboratorium for Sammenhængende Uddannelse og Læring (LSUL).

Dette blev markeret med en tiltrædelsesforelæsning den 17. april, hvor en veloplagt Manfred Euler fortalte samspillet mellem fysik og biologi med særligt fokus på erkendelse af universelle begreber som fx feedback og emergens ud fra fysiske og biologiske systemer.

På grund af sin store erfaring inden for forskning i fysikdidaktik, vil Manfred Euler med sin tilknytning til LSUL bidrage væsentligt til at styrke fysikdidaktikken, der aktuelt står meget svagt i Danmark samt til LSULs mål om at udvikle en didaktik, der skaber sammenhæng mellem de naturvidenskabelige fag.

Manfred Euler vil indgå i forskningssamarbejder med LSUL, ligesom han vil bidrage til undervisningen på LSULs forskeruddannelsesprogram og til LSULs seminarrække i matematik- og naturfagsdidaktik.

 

Redaktionen afsluttet: 24.04.2015