Skip to main content

Seneste nyheder om Nyt SUND

 • 13.12.2021

  Se billeder: Nyt SUND-byggeriet skrider frem

  Et år og to måneder. Så længe varer det, før den nye fakultetsbygning til Sundhedsvidenskab står klar til indflytning. Kig med her og se, hvordan byggeriet tager form og få en forsmag på, hvordan Nyt SUND kommer til at tage sig ud på Campus Odense - både inde og ude.

 • 25.10.2021

  Se video: Kom tæt på Nyt SUND-byggeriet

  Der arbejdes på højtryk for at færdiggøre SUNDs nye fakultetsbygning på Campus Odense, som står klar til indflytning i 2023. Vi har sendt en drone rundt på byggepladsen, så du kan komme helt tæt på det store byggeri. Se med her.

 • 02.09.2021

  Nyt SUND: En vigtig milepæl er nået

  En vigtig milepæl er nået i byggeriet af Nyt SUND: Den sidste bygning er nu opført. Det blev fejret ved et lidt forsinket rejsegilde den 26. august.

 • 18.08.2021

  Nye billeder: Se Nyt SUND indefra

  Mens mange af os har holdt sommerferie, er der sket en del med Nyt SUND-byggeriet på Campus Odense. Se billeder fra byggeriet her og kom med på en lille rundtur i den bygning, som i 2023 bliver arbejdsplads for mange ansatte og studerende på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

 • 20.04.2021

  Nyt SUND: Første bygning er klar til indretning

  Det første af i alt seks råhuse i Nyt SUND-byggeriet er nu lukket på byggepladsen mellem Syddansk Universitet og det kommende universitetshospital, Nyt OUH. Dermed kan det indvendige arbejde i bygningen for alvor begynde.

 • 07.04.2021

  Så stort bliver SDU/Nyt OUH: Se nye dronebilleder af byggeriet

  Via Nyt SUND bygges SDU og Nyt OUH direkte sammen på Campus Odense. Når byggeriet står færdigt, vil de to organisationer være integreret i hinanden på 500.000 kvadratmeter under samme tag. Se nye billeder af det store byggeri her.

 • 10.03.2021

  Her mødes SDU og Nyt OUH: Kom med ind i Koblingszonen

  Byggeriet af Nyt SUND skrider frem. Det gælder særligt bygning 6, der skal huse Koblingszonen, som er hjertet i sammenbygningen af SDU og Nyt OUH. Her mødes de to organisationer i et rum med fælles indgang og faciliteter. Kom med indenfor.

 • 25.02.2021

  Se billeder: Nyt SUND begynder at tage form

  Retsmedicinsk Institut, Afdeling for Anatomi samt Koblingszonen mellem SDU og Nyt OUH bliver alle at finde i Nyt SUNDs bygning 6, som nu begynder at tage form.

 • 04.01.2021

  Nyt SUND: Bæredygtigt byggeri til forskning og undervisning

  2020 blev året, hvor den første råhus i Nyt SUND-byggeriet stod færdigt. Når bygningen for alvor begynder at tage form i løbet af de næste to år, bliver det med et stort fokus på bæredygtige løsninger.

 • 19.11.2020

  Det første råhus i Nyt SUND-bygningen er færdigt

  På en kold og blæsende efterårsdag i 2019 blev første spadestik til Nyt SUND taget. På det som dengang mest af alt lignede en mudret mark, står det første råhus i den nye fakultetsbygning nu færdigt.

 • 13.11.2019

  Første spadestik taget til Nyt SUND-byggeriet

  Rektor Henrik Dam og dekan Ole Skøtt tog ved fælles hjælp det allerførste spadestik til den kommende arbejdsplads for tusindvis af medarbejdere og studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

 • 29.03.2017

  Nyt SUND-projektforslag godkendt

  Styregruppen for Nyt SUND har i marts 2017 godkendt det endelige projektforslag for Nyt SUND-bygningen.

 • 17.12.2015

  Spændende kunst til Nyt SUND og Nyt OUH

  Det Fælles Kunstvalg for Nyt OUH og SDUs Nyt SUND har udvalgt fire fælles kunstprojekter, som skal synliggøre forbindelsen mellem de to institutioner. Fire internationalt anerkendte kunstnere skal skabe unikke kunstværker til glæde for medarbejder, studerende, gæster og patienter.

 • 13.11.2014

  Ny tidsplan for Nyt OUH og Nyt SUND

  I september blev det meldt ud, at Nyt OUH først står færdig i 2022. Det får nu konsekvenser for Nyt SUNDs tidsplan.

 • 26.11.2013

  Dispositionsforslag af Nyt SUND godkendt

  Styregruppen har i dag godkendt dispositionsforslag for Nyt SUND. Med godkendelsen ligger disponeringen af Nyt SUND fast.

 • 20.08.2013

  Nyt OUH/SDU-byggeriet skal have fokus på bæredygtighed

  Møllevinger eller mere sandsynligt solceller på taget bliver en del af Nyt SUND, når det høje ambitionsniveau for energi i det nye byggeri skal indfries.

 • 13.05.2013

  Byggeprogram klar til udvidet Nyt SUND

  Så er byggeprogrammet til det udvidede Nyt SUND godkendt af styregruppen. I det nye byggeprogram er de ekstra godt 6000 m2 til psykologi, anatomi, UCL, TEK og forskningsvækstarealer indarbejdet.

 • 21.08.2012

  Visionspapir 2012 – platformen for Nyt SUND-bygningen

  Nyt OUH/SDU er er byggeprojekt, som vil få stor strategisk betydning for forskning, uddannelse og udvikling i begge organisationer.

 • 10.05.2012

  Fokus på translationel forskning

  Den strategiske opmærksomhed på translationel forskning giver SUND en fokuseret interaktion med omgivelserne og samfundet.

 • 01.02.2012

  En metropol for forskning og undervisning

  Samlingen af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) i Odense med resten af Campus Odense samt nærheden til det nye universitetshospital vil skabe en unik strategisk mulighed for SDU og bidrage til at gøre området til en stærk metropol for forskning og undervisning.