Skip to main content
DA / EN
Gæsteoplægsholder hos BMB

Chunfang Zhou er gæsteoplægsholder ved BMB’s årlige undervisningsseminar

Den 22. august er Chunfang Zhou gæsteoplægsholder på det årlige undervisningsseminar hos Institut for Biokemi og Molekylærbiologi (BMB). Her deltager hun i kollaboration med Cita Nørgård fra SDUUP. Temaet, ’Kreativitet - hvad det er og hvordan kan vi lære det?’, er det centrale område i Chunfangs forskning på IMADA

Af Kean Najmeddini Gindesgaard, 08-07-2022

Den 22. august er Chunfang Zhou gæsteoplægsholder på det årlige undervisningsseminar hos Institut for Biokemi og Molekylærbiologi (BMB). Her deltager hun i kollaboration med Cita Nørgård fra SDUUP. Temaet, ’Kreativitet - hvad det er og hvordan kan vi lære det?’, er det centrale område i Chunfangs forskning på IMADA. Her vil hun dele nogle af sine mange resultater og erfaringer inden for kreativitet, læring, undervisning og STEM-uddannelse.

Seminaret afholdes på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg. Oplægget skal motivere deltagerne til at dele deres inspiration og refleksioner over, hvordan undervisningsfærdigheder kan forbedres til at fremme kreative forskere, og hvordan man integrerer kreativitet i undervisningspraksis hos BMB.

Redaktionen afsluttet: 08.07.2022